Praktische info

Datum
24 maart 2019

Programma
De Bestorming van Alden Biesen
09u30 10 km chronorun
11u00 16 km chronorun

De Ontdekking van Alden Biesen
13u00: 6 of 9 km belevingsrun en -wandeling - geen tijdsregistratie
14u00: 1,7 km Kidsrun

Start
Tiendschuur Alden Biesen, Kasteelstraat, Bilzen

Parking
Gratis, aan de overzijde van het Kasteel, langs de Roelants du Vivierlaan

Tarieven
Voorinschrijvingen: voor alle afstanden en disciplines geldt 1 tarief, namelijk 11 euro. De Kidsrun is gratis. Voorinschrijven kan via deze link.

Daginschrijvingen: ook de dag zelf geldt 1 tarief voor alle disciplines, met name 14 euro. De Kidsrun is gratis. U kan de dag zelf nog inschrijven vanaf 8u30 in de Tiendschuur van Alden Biesen. De inschrijvingen worden afgesloten om 14u. U vult eerst het inschrijvingsformulier in. Daarna rekent u af aan de kassa en vervolgens haalt u uw borstnummer of polsbandje af aan de tafel met de door u gekozen afstand of discipline.

Inschrijving annuleren
Annuleren na 17 maart kan enkel na het voorleggen van een doktersattest. 

Catering
Er zijn diverse dranken en snacks voorzien in de Tiendschuur van Alden Biesen. Er wordt met bonnetjes gewerkt.

EHBO
Er is een mobiele post van het Vlaamse Kruis voorzien. Twee medewerkers zijn ter beschikking.

Bevoorrading
De bevoorrading vindt plaats op het kruispunt aan het Apostelhuis. Er wordt water en isotonische drank voorzien.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking voor de chronoraces van De Bestorming van Alden Biesen vindt plaats in de Tiendschuur van Alden Biesen om 13u15. Er zijn prijzen voorzien voor de top 3 finishers bij de 10km en de 10 mijl. Zowel voor dames als heren.

Douches
Mogelijkheid tot douchen is voorzien aan de voetbalterreinen van het vroegere Rijkhoven VV, ongeveer 1 km van Alden Biesen.

Voordelen
Deelnemen aan de Bestorming van Alden Biesen levert je als loper tal van voordelen in natura op. We zetten ze even op een rijtje:

  • Iedere deelnemer die voorinschrijft, krijgt de kans om aan sterk gereduceerd tarief 5 tickets aan te kopen voor Bilzen Mysteries, het gloednieuwe licht- en geluidsspektakel op het domein van Alden Biesen met acteur Jan Decleir in de hoofdrol. De tickets kunnen aangekocht worden aan 10 euro per stuk. Dit is 8 euro goedkoper dan de kassaprijs. Geldig voor voorstellingen op maandagavonden. Meer info over Bilzen Mysteries vindt u op bilzenmysteries.be.
  • Onze partner Runners Lab, dé loopspecialist op vlak van kledij en advies, schenkt aan iedere deelnemer een kortingsbon van 10 euro.