Praktische info

Datum:
2 april 2018 (Paasmaandag)

Start:
6km om 12u15
10km om 13u15
10 mijl om 14u45
1,7km Kidsrun om 15u
Tiendschuur Alden Biesen, Kasteelstraat, Bilzen

Parking:
Gratis, aan de overzijde van het Kasteel, langs de Roelants du Vivierlaan

Wegenwerken: hoe Alden Biesen vlot bereiken
Er vinden momenteel wegenwerken plaats op de Reekstraat in Rijkhoven. Dit is de toegangsweg vanuit Bilzen. Daarom adviseren we om via Hoeselt te rijden. Komende van de E313 slaat u aan de verkeerslichten in Hoeselt centrum linksaf. Daarna de hoofdweg blijven volgen tot aan het Kasteel van Alden Biesen.

Tarieven:
Voorinschrijvingen:

  • 1 beklimming (1,7km): € 0
  • 2 beklimmingen (6km): € 7
  • 4 beklimmingen (10km): € 9
  • 6 beklimmingen (10 mijl/16km): € 11

Daginschrijvingen:

  • 1 beklimming (1,7km): € 0
  • 2 beklimmingen (6km): € 9
  • 4 beklimmingen (10km): € 11
  • 6 beklimmingen (10 mijl/16km): € 14

U kan de dag zelf nog inschrijven vanaf 11u in de Tiendschuur van Alden Biesen. De inschrijvingen worden afgesloten om 14u15. U vult eerst het inschrijvingsformulier in. Daarna rekent u af aan de kassa en vervolgens haalt u uw borstnummer af aan de tafel met de door u gekozen afstand.

Annuleren deelname december 2017

Van wie ingeschreven was voor de afgelaste editie van december 2017, blijft de inschrijving geldig voor de nieuwe editie op 2 april 2018. Wie ingeschreven was maar niet kan deelnemen, kan tot en met zondag 25 maart op eenvoudig verzoek via jurgen.ritzen@hotmail.com zijn/haar inschrijving annuleren. Het inschrijvingsbedrag wordt dan teruggestort. Annuleren na 25 maart kan enkel na het voorleggen van een doktersattest. 

Catering:
Er zijn diverse dranken en snacks voorzien in de Tiendschuur van Alden Biesen. Er wordt met bonnetjes gewerkt.

EHBO:
Er is een mobiele post van het Vlaamse Kruis voorzien. Twee medewerkers zijn ter beschikking.

Bevoorrading:
De bevoorrading vindt plaats op het kruispunt aan het Apostelhuis waar de lopers na iedere beklimming opnieuw langskomen. Er wordt water en isotonische drank voorzien.

Prijsuitreiking:
De prijsuitreiking vindt plaats in de Tiendschuur van Alden Biesen om 16u45. Er zijn prijzen voorzien voor de top 3 finishers bij de 6km, de 10km en de 10 mijl. Zowel voor dames als heren.

Douches:
Mogelijkheid tot douchen is voorzien aan de voetbalterreinen van het vroegere Rijkhoven VV, ongeveer 1 km van Alden Biesen. Er is een pendeldienst voorzien van en naar Alden Biesen. De wagens vertrekken aan de voorzijde van het kasteel, dicht bij de ingang.

Voordelen:
Deelnemen aan de Bestorming van Alden Biesen levert je als loper tal van voordelen in natura op. We zetten ze even op een rijtje:

  • Iedere deelnemer die voorinschrijft, krijgt de kans om aan sterk gereduceerd tarief 5 tickets aan te kopen voor Bilzen Mysteries, het gloednieuwe licht- en geluidsspektakel op het domein van Alden Biesen met acteur Jan Decleir in de hoofdrol. De tickets kunnen aangekocht worden aan 10 euro per stuk. Dit is 8 euro goedkoper dan de kassaprijs. Geldig voor voorstellingen op maandagavonden. Meer info over Bilzen Mysteries vindt u op www.bilzenmysteries.be.
  • Onze partner Runners Lab, dé loopspecialist op vlak van kledij en advies, schenkt aan iedere deelnemer een kortingsbon van 10 euro.

U merkt het, wie deelneemt aan De Bestorming verdient het inschrijvingsgeld dubbel en dik terug!