Praktische info

Datum:
2 april 2018 (Paasmaandag)

Start:
6km om 12u15
10km om 13u15
10 mijl om 14u45
1,7km Kidsrun om 15u
Tiendschuur Alden Biesen, Kasteelstraat, Bilzen

Parking:
Gratis, aan de overzijde van het Kasteel, langs de Roelants du Vivierlaan

Tarieven:
Voorinschrijvingen:

  • 1 beklimming (1,7km): € 0
  • 2 beklimmingen (6km): € 7
  • 4 beklimmingen (10km): € 9
  • 6 beklimmingen (10 mijl/16km): € 11

Daginschrijvingen:

  • 1 beklimming (1,7km): € 0
  • 2 beklimmingen (6km): € 9
  • 4 beklimmingen (10km): € 11
  • 6 beklimmingen (10 mijl/16km): € 14

U kan de dag zelf nog inschrijven vanaf 11u in de Tiendschuur van Alden Biesen. De inschrijvingen worden afgesloten om 14u15. U vult eerst het inschrijvingsformulier in. Daarna rekent u af aan de kassa en vervolgens haalt u uw borstnummer af aan de tafel met de door u gekozen afstand.

Annuleren deelname december 2017

Van wie ingeschreven was voor de afgelaste editie van december 2017, blijft de inschrijving geldig voor de nieuwe editie op 2 april 2018. Wie ingeschreven was maar niet kan deelnemen, kan tot en met zondag 25 maart op eenvoudig verzoek via jurgen.ritzen@hotmail.com zijn/haar inschrijving annuleren. Het inschrijvingsbedrag wordt dan teruggestort. Annuleren na 25 maart kan enkel na het voorleggen van een doktersattest. 

Catering:
Er zijn diverse dranken en snacks voorzien in de Tiendschuur van Alden Biesen. Er wordt met bonnetjes gewerkt.

EHBO:
Er is een mobiele post van het Vlaamse Kruis voorzien. Twee medewerkers zijn ter beschikking.

Bevoorrading:
De bevoorrading vindt plaats op het kruispunt aan het Apostelhuis waar de lopers na iedere beklimming opnieuw langskomen. Er wordt water en isotonische drank voorzien.

Prijsuitreiking:
De prijsuitreiking vindt plaats in de Tiendschuur van Alden Biesen om 16u45. Er zijn prijzen voorzien voor de top 3 finishers bij de 6km, de 10km en de 10 mijl. Zowel voor dames als heren.

Douches:
Mogelijkheid tot douchen is voorzien aan de voetbalterreinen van het vroegere Rijkhoven VV, ongeveer 1 km van Alden Biesen. Er is een pendeldienst voorzien van en naar Alden Biesen. De wagens vertrekken aan de voorzijde van het kasteel, dicht bij de ingang.

Voordelen:
Deelnemen aan de Bestorming van Alden Biesen levert je als loper tal van voordelen in natura op. We zetten ze even op een rijtje:

  • Iedere deelnemer die voorinschrijft, krijgt de kans om aan sterk gereduceerd tarief 5 tickets aan te kopen voor Bilzen Mysteries, het gloednieuwe licht- en geluidsspektakel op het domein van Alden Biesen met acteur Jan Decleir in de hoofdrol. De tickets kunnen aangekocht worden aan 10 euro per stuk. Dit is 8 euro goedkoper dan de kassaprijs. Geldig voor voorstellingen op maandagavonden. Meer info over Bilzen Mysteries vindt u op www.bilzenmysteries.be.
  • Onze partner Runners Lab, dé loopspecialist op vlak van kledij en advies, schenkt aan iedere deelnemer een kortingsbon van 10 euro.

U merkt het, wie deelneemt aan De Bestorming verdient het inschrijvingsgeld dubbel en dik terug!